Bratara hand-made

Conditie: Produs nou

Producător:

Bratara hand made, pirogravata manual

70,00 lei cu TVA

Informatii

Bratara hand-made, pirogravata manual. Este un cadou inedit si unic, fiecare bratara fiind diferita, ca sa nu mai spunem, util. Produsul se poate personaliza in functie de dorintele tale. Snurul bratarii este realizat din paracord.
Bratarile Paracord sunt cunoscute si sub denumirea de bratari de supravietuire, bratari cu cordon de 550 sau bratari cu cordon parasuta si sunt considerate un instrument de supravietuire. Brățările sunt purtate de supraviețuitori, cei care fac trekking, alpinisti, sau de oricine se bucură de aer liber. Aceste brățări devin extrem de la îndemână în situații de supraviețuire sau de urgență. Cordul în sine este alcătuit din 7 șuvițe interioare, care conține fiecare 3 fire interioare, ceea ce iti oferă o cantitate corectă de snur cu care să lucrezi. Tăierea cablului interior și atașarea acestuia la cordonul exterior folosind un nod pătrat va produce adesea sute de metri de snur, care poate fi folosit pentru pescuit, cusut, construirea adăposturilor, printre altele.
Bratarile Paracord reprezinta o asigurare buna pentru oricine s-ar putea gasi neasteptat in situatii de supravietuire. De obicei, realizate cu o cataramă de eliberare laterală, ele pot fi, de asemenea, realizate cu cătușe, un nod și o buclă simplă sau chiar o cataramă de fluier. Utilizarea unei catarame de fluier ca piesă de conectare pentru brățara cu paracord poate fi un plus, deoarece crearea zgomotului este adesea utilă când încerci să găsesti ajutor.

Personalizare

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

Text

loader
* cimpuri obligatorii